Agritechnika beurs 2017

Solis was aanwezig op de Agritechnika beurs 2017. Hier was de nieuwe Solis 26 hydrostaat aanwezig met middenmaaidek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nieuwe Solis 26 heeft een aantal belangrijke specificaties;
- Bedieningspoken op de spatborden, de midden doorgang is vrij.
- 2 traps hydrostaat
- Cruisecontrol
- Doordraaiende aftakas
- Midden maaidek
 
foto van Solis Tractor.

Al meer dan 50 Solis tractoren verkocht!

In mei 2015 zijn wij in Nederland begonnen met de verkoop van Solis tractoren. Het eerste jaar stond in het teken van  het genereren van naamsbekendheid en onze potentiële klant te informeren over de Solis tractoren. Hoewel een groot aantal mensen nog steeds onbekend is met het merk Solis werden er toch in totaal 13 Solis tractoren verkocht in 2015. Dit aantal bleef maar stijgen en stijgen en nu eind augustus 2016 heeft Solis de grens van 50 Solis tractoren bereikt. De kwalitatieve inhoud van de Solis tractoren: de Mitsubishi- of ITL motor, het hydraulisch systeem van Bosch en de versnellingsbak van Carraro zorgen voor een goede prijs kwaliteit verhouding die het interessant maakt voor onze potentiële klanten om een Solis tractor aan te schaffen. Heeft u nog vragen over onze producten, neem gerust contact met ons op.

solis-90

Solis in de media

Boerderij positief over de nieuwe Solis 90

Boerderij-resize

De karakteristieke blauwe Solis tractor weet een steeds breder publiek te bereiken!
Het vakblad Boerderij heeft onlangs bij ons een trekkertest gedaan van de nieuwe Solis 90. De resultaten hiervan zijn 3 februari gepubliceerd op de website www.boerderij.nl en te lezen in nummer 19 van de boerderij.

Met trots kunnen wij mededelen dat deze resultaten zeer positief zijn! Zo concludeert Boerderij onder andere dat de Solis 90 erg prettig geprijsd is, een prima afwerking heeft en zeker een serieuze optie voor de nederlandse akkers is.

Interesse? Kom langs en test hem zelf!

Lees het artikel hier: http://www.boerderij.nl/Mechanisatie/Achtergrond/2016/2/Indiaas-Sonalika-levert-strakke-budgettrekker-2754737W/

Nieuw in de Solis range: Solis 75N Smalpoor

Vanaf nu te bestellen, de solis 75N Smalspoor. De standaard 75 pk versie van Solis (zie foto hieronder) is doorontwikkeld naar een smalle uitvoering voor de toepassing in de fruit- en wijnteelt. De solis 75 smalspoor is net als zijn bredere broer uitgevoerd met dezelfde 75pk 4-cilinder met een koppel van maar liefst 278Nm. Daarnaast is de smalspoor ook uitgevoerd met een 12F + 12R Carraro versnelingsbak, in tegenstelling tot de gewone Solis 75 heeft de versnellingsbak van de smalspoor standaard een kruipversnelling. Bekijk hier alle specificaties of neem voor meer informatie contact op met uw dealer.Boomgaard

 

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen GO 2017

De Solis stand is aanwezig op het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche.

Tijdens RMV legt u nieuwe contacten en doet u zaken met branchegenoten uit Nederland én Belgische grensgebieden. Fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven presenteren hun machines, producten en deskundigheid aan u. We zien uit naar uw komst!

Team Solis Nederland

Groot succes Solis op Agro Techniek Holland 2016!

Het is woensdag 14 september 2016 en wij van Solis tractoren Nederland kijken terug op vier hele mooie Agro Techniek Holland beursdagen. Het evenement begon op woensdag 7 september en eindigde zaterdag 10 september. Het weer was zeer gunstig gestemd, waardoor het bezoekersaantal dit jaar hoog uit viel. De stand van Solis was dit jaar weer een stuk groter qua oppervlak dan de vorige editie. Hierdoor kon de gehele serie van Solis gepresenteerd worden aan de bezoekers. De Solis 90, 90 PK tractor, trok een groot aantal bezoekers per dag naar de stand van Solis. Echter bleven de overige modellen ook niet ongezien. Zo deed de Solis 20 menig bezoekers versteld staan en werden de Solis tractoren over het algemeen als mooi, compact, kwalitatief en goed geprijsd omschreven. Iets waar wij van Solis zeer trots op kunnen zijn.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, bel gerust of kom langs in Schipluiden.

solis-tractor-beursfoto-stand-beurs

 

Solis op GroenTechniek Holland

IMG_3108-resize

Solis 20 & 26 ook op gazonbanden leverbaar

De solis 20 & 26 is ook leverbaar op gazonbanden. De vooras wordt dan uitgerust met 23 x 8.50-12 en 7x12 velgen, de banden op de achteras hebben de maat 33 x 15.50-16,5 met 12x16.5 velgen. Deze gazonbanden hebben een groot en vlak contactvlak met mooie ronde schouders en een graszode sparend profiel. Hierdoor ontstaat er een beperkte samendrukking van de bodem. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Solis-20-met-gazonbanden-resize